29. 12. 2007

Povánoční překvapení

Dobrý večer,
moc Vám všem děkuji za Vaše odpovědi na adventní otázky. Je to celkem zajímavé čtení. Hlavně z hlediska obsahu - otázky jste zpracovávali každý podle svých představ, a někdy je až udivující, co vše jste napsali, jak obsáhle jste některé otázky zvládali. Některé na tom byly o něco hůř - trošku všem z Vás dala zabrat Božena Němcová (více než včelka Mája a čarodějnice), mnozí jste dále nevěděli, co s otázkou č. 17. A o tom, zda zvířata myslí či ne si každý asi myslíme své... Představu o tom, jak měla odpověď vypadat, tady na blog ještě dodám.

Jaké tedy bude to povánoční překvapení?
Původně jsem zamýšlela, že všem, kdo mi odpoví na adventní otázky, uznám zápočet a zápočtový test jako splněný. U kombinovaného studia možná i zkoušku. Ale teď nevím, jestli to mám skutečně udělat -možná se někdo z Vás na ten zápočet i zkoušku třeba i těší a bude Vám to líto, že se toho třeba nezúčastníte...
Tak tedy záleží na Vás. Zápočet máte v podstatě splněný a ti z Vás, kdo u mne máte zkoušku, nemusíte na zápočtový test, ale ráda si s Vámi o pedagogice trošinku popovídám. Pokud byste však někdo na test skutečně chtěli a chybělo by Vám to k Vašemu pocitu životní spokojenosti, klidně přijďte.
Další dárek je pro všechny připraven až na jaro - ale to se zase nechte překvapit.

Přeji všem vám, především však "adventním cestovatelům", krásný zbytek roku 2007 a pohodový a spokojený vstup do roku nového. A v novém roce vše jen dobré.

Žádné komentáře: