2. 5. 2010

Dobré, i když

možná trochu deštivé a uplakané květnové ráno :-))
Možná asi hodně pozdě, ale teprve před chvílí mne napadlo - pořádám přednášku paní Dr. Jiřiny Prekopové, která byla tak hodná a přijala mé pozvání do Ostravy. Její dnešní, nedělní přednáška začne kolem 18.00 hod v kostele sv. Františka a Viktora v Ostravě - Hrušově (po dálnici směr Bohumín a Polsko, sjezd na Hrušov, kostel je z dálnice vidět), jinak z Ostravy trolejbusem č. 106 nebo 105, zastávka Riegrova). Téma dnešní přednášky je: Aby láska v rodině vzkvétala. Zítra pak přednáška na Třídě Čs. legií, místnost č. 307 (bývalá E16), od 13.00 hod, téma Pozitivní rodičovství.
Paní doktorka je naproto úžasná paní, skvělá dětská psycholožka, zakladatelka Terapie pevným objetím. Pokud máte čas, nenechte si ji ujít, je to člověk s velikým otevřeným srdcem.... a stojí za to si ji poslechnout, vnímat, nasát její životní energii a optimismus a lásku k dětem a k lidem a vůbec k životu.
Moc se na setkání s ní i s vámi, kdo přijdete, těším.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den paní doktorko,
moc moc moc Vám děkuji za uskutečnění přednášky Dr. Prekopové- byla úžasná. Jem mě mrzí, že kostel zel prázdnotou (i kyž pro nás to bylo kouzelně komorní v tak malém okruhu lidí :-). Přeji krásný den a spoustu energie do další práce.
L.K.