23. 4. 2014

Druhá mezihra

Mezi tebou a mnou
je veliká propast
nicoty

Mezi mnou a tebou
je veliký most
k věčnosti

Dívám se na svůj obraz
nevím kdo jsem
jsem sama sebou?
jsem Ty


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zajímavé na tom je, že se dá o tom přemýšlet z různých úhlů pohledů. A každý si pod těmito slovy představí něco jiného :-)
Minulý týden jsem si na Vás vzpomněla v Praze. Jela jsem s dcerou jeden den do města a pozorovala z tramvaje lidi- byla dopravní špička a jeli jsme krokem. A své dceři jsem ty lidi popisovala: Tolik lidí a každý jiný-jiný výraz ve tváři. Někdo smutný,další zasněný,pak plný starostí, bylo vidět v očích a obličejích těch lidí tolik mluvy a přesto nic neřekli. Jedni se usmívali- pod vousem, jiní byli vystrašení, vyplašeni- jakoby se báli někoho potkat. Nebo měli sklopenou hlavu a usmívali se..nebo spěchali, byli nervózní. Někteří se zvláštně chovali- byli divní, nebo měli nějaký tik v těle. A pak jsme vystoupili a zase jsme potkávali spoustu lidí, vypadali unavení, starostliví, spěchající,...a u nohou se nám pletli holubi, a nenamáhali se ani uletět. Jen ti nic neřešili a starali se jen o svá plná břicha.
Tak nevím, jestli jste nás trochu nenakazila :)
Mějte se hezky! r.

Miriam Prokešová řekl(a)...

Hm, teď přemýšlím, čím.... jsem vás mohla nakazit :-)) Plným břichem? Nebo těmi holuby? Nebo pozorováním lidí? Nebo celkově pohledem na svět?
Bojím bojím, čím :-)a nechci ani domýšlet