10. 1. 2010

Zápočty a zkouška 11.1.2010

Dobrý večer, asi už čekáte - zápočty máte všichni, je to v pořádku, ještě rozešlu během večera okomentované.
Věřte, že jsem přilepená na počítač, abych to všechno stíhala, a to ještě dlužím několik odpovědí na zastavení, které nechci odbýt, protože jsou tak skvělé... i když zápočty už proběhly.
Ještě že jsou vaše práce a odpovědi většinou a převážně tak dobré, že se ani já, ani vy nemusíte bát toho, že by neprošly :-)
tak zatím moc zdravím,
mp

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý večer, asi Vás hodně lidí uhání s tím komentováním odpovědí. Já už od Vás odpověď dostala a musím říci, že mě udivuje něco jiného-že si vůbec dáváte tu práci s odpovídáním a že Vám studenti stojí za to. A že to doopravdy všechno poctivě, jak je vidět z Vašich komentářů, čtete. Je to obdivuhodné a hodně si Vás (a myslím, že nejen já)za to vážím. Klobouk dolů. Přeji Vám hodně sil a energie (ale té Vy máte myslím i tak hodně, tak ať Vám neubývá)
Alena

Anonymní řekl(a)...

Přesně tak, nemyslíš si to sama, taky to obdivuji, je od vás moc fajn, že věnujete svůj čas tomu a čtete si naše názory. Měl bych pro to jediné slovo. Obdivuhodné, nepřehaním :)

A pevně doufám, že tohle nebyl poslední předmět s vámi.

Stanislav

Anonymní řekl(a)...

Taky jsem ráda a obdivuji Vás, že jste si s tím dala takovou práci. A na tento blog určitě budu chodit i dál, protože se mi tady líbí a nalézám zde plno věcí k zamyšlení.
S pozdravem Terka L. :-)