26. 11. 2013

První "mezihra" - naše pravidla

Dnes tedy ještě jednou.
Vánoční putování je pro všechny ty, kdo chtějí tuto pouť projít společně a hlavně dobrovolně. Týká se studentů základů pedagogiky, obecné pedagogiky a filosofie výchovy. První dny kráčíme společně, po pěti prvních dnech se rozdělíme na dvě skupiny - skupinu pedagogickou a filosofickou. Pochopíte to podle názvu na štítku, to je dole pod příspěvkem, protože tam to bude rozlišeno.
Putování nahrazuje vědomostní test před zápočtem nebo před zkoušením, s tím, že na termín zkoušky se musí zapsat i každý putující. Ty, kdo putovat nebudou, bude čekat klasický vědomostní test a následná zkouška (pokud je u předmětu předepsaná). Seminární práce platí ve všech případech.   
Na otázky můžete odpovídat a odesílat je na můj e-mail podle svých možností, tzn. každodenně, průběžně, vcelku najednou, jedině, co požaduji, je to, aby byly odeslány nejpozději 3 dny před termínem zápočtu nebo zkoušky. Nad jednotlivými seminárními pracemi a odpověďmi si společně popovídáme. Prosím, neočekávejte mé písemné komentáře k Vašemu putování, není v lidských silách to zvládnout a nechci slibovat nemožné. Rozprava se uskuteční při našem setkání v daném termínu.
Celkové hodnocení bude záležet na úrovni odpovědí a na osobním setkání v termínu vypsané zkoušky. 
Jak dlouho budeme putovat není přesně určeno, bude záležet na okolnostech, počasí, náladě, tempu :-)))
Tak tedy šťastnou cestu, snad jsem na nic důležitého nezapomněla....

Žádné komentáře: