26. 4. 2014

Pozvánka na zájezd :-))

BRETAŇ - NORMANDIE - PAŘÍŽ


BRETAŇ - NORMANDIE - PAŘÍŽKód zájezdu: 010614
Termín: 01.06.2014 - 07.06.2014 
Cena: 7 200,- Kč 

POUTNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD 
s příběhy, povídáním, pohádkami, dobrou náladou,
krásnými místy a přírodou, v nádherném prostředí Francie,
jen my, historie a čas :-)
Fotogalerie: 
BRETAŇ - NORMANDIE - PAŘÍŽ BRETAŇ - NORMANDIE - PAŘÍŽ BRETAŇ - NORMANDIE - PAŘÍŽ 
klikněte pro detail 

Popis zájezdu: 
1.den: odjezd v 17 hod. z Ostravy, v 18 hod. z Olomouce, v 18.30 hod. z Prostějova, v 19.30 hod. z Brna, ve 22.15 hod. z Prahy, dále jen s bezpečnostními a hygienickými přestávkami přes Německo do Francie. 

2.den: kolem 13. hod. příjezd do ROUEN - přístav, který patří Francii zásluhou Johanky z Arku. Památník upálení světice, středověké uličky, katedrála Notre Dame. Ubytování hotel Formule1. 

3.den: snídaně. Dolní Normandie - Lisieux, bazilika karmelitky sv. Terezie od Dítěte Ježíše, prohlídka, mše svatá, LE MONT-SAINT-MICHEL (UNESCO) - opevněný románsko-gotický klášter na žulovém ostrůvku uprostřed mořských písčin v zátoce proslulé rozdílem hladiny mezi přílivem a odlivem. SAINT MALO - malebné město, přístav proslavený boji korzárů proti Angličanům. Ubytování v hotelu Formule1. 

4.den: snídaně. Bretaň - cesta k FARNÍM DVORŮM (komplex kostela, hřbitova, kalvárie, kostnice a vstupní brány) v St. Théogonnec, Guimiliau, Pleyben, Nocleh v Lorient - mládežnická ubytovna. 

5.den: snídaně. CARNAC - unikátní řady tvořené tisíci kamenů - menhirů, VANNES - město s hrázděnými domy a hradbami, středověká prádelna. TOURS - sv. Martin, ORLEANS - Johanka z Arku, katedrála. Nocleh ve Formuli1.

6.den: snídaně. PAŘÍŽ - ostrov Il della Cité - katedrála Notre Dame, sv. Eustach, fakultativně oběd (7,5 Eur), Mont Martre - bazilika Nejsvětějšího Srdce Ježíšova. Večerní návrat do vlasti.

7.den: Návrat v odpoledních hodinách.

Stravování: 4x snídaně
Ubytování: 4x ubytování ve 3lůžových pokojích, v mládežnické ubytovně vícelůžkové pokoje

Cena zahrnuje: 
doprava autobusem, 4x ubytování, 4x snídaně, všechna pojištění (léčebné výlohy, storno zájezdu, úpadek CK), průvodce.

Cena nezahrnuje: 
vstupné a kapesné 50 - 80 EUR

Nástupní místa: 
Ostrava, Olomouc Prostějov, Brno, Praha 

Zájemci  hlaste se  u mne!! Budu moc ráda, když se přidáte a pojedete s námi...  Nejen školou a prací živ je člověk :-) a zájezd to bude krásný








Žádné komentáře: