16. 3. 2020

Putování v době ne-dobré, 2020

Všechny srdečně zdravím.
Nikdy mě nenapadlo, že nastane taková doba, kdy se některá má slova z  úvodních přednášek vyplní.
Slova o tom, že nikdy nevíme, co bude do budoucna, a vlastně ani v daný den. Pokud si něco plánujeme, nic z toho není jisté, zda vůbec bude. Ne individuálně, to není jisté nikdy, ale tak nějak  globálně.
Protože jsou školy uzavřeny, přednášky odpadávají, nabízím vám všem studentům filosofie výchovy toto putování, tuto cestu.
Budu tady prostřednictvím tohoto blogu s vámi se všemi každý den nejen se svými myšlenkami, ale především s otázkami, na které můžete odpovídat okamžitě na e-mail tohu-vabohu@seznam.cz nebo průběžně nebo někdy až ke konci semestru. Každopádně vás chci všechny provést filosofií výchovy tímto způsobem.
Zítra začneme...
pokud nějaké zítra pro nás ještě bude, ale věříme, že ano :-)))

2 komentáře:

AJ řekl(a)...

Dobrý den paní docentko,
především bych Vám chtěla poděkovat, že nám umožňujete pokračovat ve výuce Filozofie výchovy, a že jste se uvolila nám věnovat Váš čas. Odpovědi k prvním třem dnům putování jsem odeslala ze soukromého mailu a chtěla bych se zeptat, jestli je to tak správně, nebo zda k lepší identifikaci studentů je vhodnější abychom odpovědi zasílali ze studentského mailu osu?
Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den, Alena Jiříčková
19. března 2020 18:35

Miriam Prokešová řekl(a)...

dobrý večer,
je možné posílat ze soukromého e-mailu na adresu tohu-vabohu@seznam.cz
Moc děkuji za všechny odpovědi a reakce. Těším se na další. Zároveň se omlouvám, pokud nebudu reagovat okamžitě, i když se o to snažím :-))
Přeji všem pěkné dny a hlavně zdraví,
miriam prokešová