13. 12. 2012

Zastavení dvacáté šesté: na konci cesty

Tak jsme na konci cesty. Přiznám se, v rekordním - protože za celou tu dobu, kdy různě se studenty putujeme, jsme nikdy nedošli k zastavení 26. Vždy jsme končili už při 24, 25... a teď se přiznám, končit se mi nechce.
Nevím, jak se vám putovalo a jestli otázky byly smysluplné a jestli vám toto putování něco do života i do  studia dalo. Nikdy si tím nejsem jistá. Ale prosím, putujte jen vy, kdo chcete a kdo putujete "dobrovolně." Mrzelo by mne, kdybyste si mysleli, že někoho z vás k něčemu takovému nutím... Ti, kteří putovat nebudou, přijdou normálně k testu a normálně je odzkouším :-))) Prostě - nevnímejte prosím toto putování jako povinnost, ale jen jako radost... z toho, že spolu jdeme... A také, neubírejte si vzácné rodinné chvíle před Vánocemi tím, že byste se stresovali naší poutí. O tom putování není. Jdeme si vlastním tempem, v pohodě, bez stresu. Protože jen tak to má smysl.
Odpovědi na otázky můžete odesílat do 30. 12. 2012 do 24.00 hod....

Otázka dvacátá šestá: ?

1 komentář:

Jindra Planková řekl(a)...

Dobre rano,

mile putovani, s milymi lidmi a prijemnym obsahem je vzdy dar. Za nej ze srdce dekuji a prave v techto hektickych dnech byla Vase zastaveni tim, co ne primelo pozastavit se a byt stastny. Dekuji!

Se srdecnym pozdravem

Jindra Plankova