7. 4. 2009

VOLNOČASOVÉ PUTOVÁNÍ (od Apríla k tanečnici Máji)

První, úvodní zastavení
Dobré ráno, dobrý den,
vítám Vás všechny na našem volnočasovém putování.
Pro ty, kdo dosud neznají pravidla - nasaďte si boty, čepici na hlavu, aby v tom jarním sluníčku neprochladla, a můžeme vyrazit.
Ale vážně - každý den na této stránce najdete krátké povídání, a nejen to, hlavně otázku, jednu, dvě, někdy i tři. Otázky budou někdy moc vážné, někdy veselé, bude záležet na tom, s čím a s kým a jak se potkáme. Odpovídat na otázky budete moci podle Vašeho uvážení a ve Vámi libovolném čase, avšak - putování ukončíme k 30. dubnu, Vaše odpovědi budu tedy očekávat nejpozději do 2. května 18.00 hod na mé e-mailové adrese.
Putování je dobrovolné, ti, kteří nemohou nebo nebudou stačit s dechem na naše putování, přijdou na zápočtový test i zkoušku. Avšak těm, kteří s námi zdárně doputují, bude test odpuštěn a podle úrovně odpovědí uznána i zkouška.
Otázka č. 1:
Proč je 1. dubna i 1. apríla?
Podotázka č. 1: Jak je to s Vaším volným časem? Máte vůbec nějaký?

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Možná by bylo dobré ještě upřesnit, o kterou zkoušku se jedná?

studentka

Miriam Prokešová řekl(a)...

aha, dobrý večer, ano - jedná se o předmět a zkoušku z pedagogiky volného času. Nějak mi nedošlo, že to nemusí být zřejmé :-)
miriam prokešová

Anonymní řekl(a)...

A nechcete udělat stejné putování se stejnými výhodami i pro Filozofii výchovy? :-)

Miriam Prokešová řekl(a)...

Co by ne... ale pro kterou skupinu filosofie výchovy by to mělo být? Mám teď celkem tři skupiny - jen ať vím, na který společný mail napsat, že se můžete připojit. Povídání by bylo stejné, jen bych dala jiné otázky... tak když, tak napište a zkusíme to.
Miriam Prokešová

Anonymní řekl(a)...

No, my jsme druhý ročník oborů se zaměřením na vzdělávání. Přednášky máme co druhý pátek v 9 hodin. Určitě bychom raději putovali teď takto na dálku než pak osobně testu a zkoušce, :-).